Известие

Collapse
No announcement yet.

Въпрос за чистачки на 146

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Въпрос за чистачки на 146

Привет, колеги алфисти!
    Въпросът ми е какъв е размерът на чистачките на 146 по книжка (по default ) . Чух отнякъде че лявата била по-дълга от дясната и мисля, че има нещо вярно , защото моите са 2х51 или 52 не съм сигурен и са супер несъразмерни, макар че чистя 1 година с тях дясната ми излиза извън стъклото и става мазало.
    Така че, ако някой знае заводските размери, да казва (може и на задната, че и нея да сменя).
    Alfa Romeo 146 1.4 TS 16V 103hp '98 Junior - бивша

незнам колко см. са но ако си с оригиналните(тези на които се сменя само перото) вземаш за 155 те са същите
    Alfa Romeo 146TD '97 156 2.4 20v
    sigpic

Comment

51x47
      sigpic156 1.8 TS 2004`

Comment

Първоначално публикувано от reptli Покажи съобщение
        незнам колко см. са но ако си с оригиналните(тези на които се сменя само перото) вземаш за 155 те са същите
        Що за 155?На Стамболийски за нашите са по 8 лв. парчето.Аз си купих 3 и ги смених всичките.При мен са еднакви.

Comment

Аз съм с 2x51. Дясната в долно положение стърчи малко заради извивката на прозореца, но като ги пусна щом се дигне на около 5 см по-нагоре ляга плътно. Иначе какви са тия за по 8 лв. парчето? Само перото ли това? Аз съм с тия дето са имитация на Bosch Aero Twin за по 5 лв бройката и съм супер доволен.
          The greatest of all scientific hobbies!

Comment

Първоначално публикувано от victtorbg Покажи съобщение
            Що за 155?На Стамболийски за нашите са по 8 лв. парчето.Аз си купих 3 и ги смених всичките.При мен са еднакви.
            имам предвид че отзад на комплекта нали пише за какви модели стават никъде не съм срещал 145-6 пише 155 а те са същите като нашите
            sigpic

Comment

имам предвид че отзад на комплекта нали пише за какви модели стават никъде не съм срещал 145-6 пише 155 а те са същите като нашите
              Може и да си прав.Не съм се заглеждал какво пише.

Comment

Е те не са ли 2 еднакви в пакет? Аз знам, че заводските са с различни размери както каза колегата горе 51 и 47
                Alfa Romeo 146 1.4 TS 16V 103hp '98 Junior - бивша

Comment

Първоначално публикувано от Blade Покажи съобщение
                  Е те не са ли 2 еднакви в пакет? Аз знам, че заводските са с различни размери както каза колегата горе 51 и 47
                  това не го знаех 51-47 не е кой знае каква разлика може за това да не ми е направило и впечатление
                  sigpic

Comment

това не го знаех 51-47 не е кой знае каква разлика може за това да не ми е направило и впечатление
                    Да ви кажа,аз си купих 3 еднакви и станаха идеално.

Comment

Първоначално публикувано от victtorbg Покажи съобщение
                      Да ви кажа,аз си купих 3 еднакви и станаха идеално.
                      мда по обяд се загледах и наистина едната е лeeeко по-дълга но разликата наистина е минимална тъй че ако копувате комплект няма какво да се замисляте

бтв къде се продават по една бре
                      sigpic

Comment

мда по обяд се загледах и наистина едната е лeeeко по-дълга но разликата наистина е минимална тъй че ако копувате комплект няма какво да се замисляте

бтв къде се продават по една бре
                        на Стамболийски бре човек,8 лв броя.

Comment

инструктаж

Колеги, днес си взех 2 х 51 см. на VALEO, обаче сега нямам идея как се сменят. Нещо допълнително пробива ли се по раменете?
                          Абе тъп въпрос, ама съм мноого зле в ръцете(((((((((
                          ALFA ROMEO 146 1.6 TS 16V 1998
                          ПЛОВДИВ

Comment

4ista4ki 3a 146

kolegi zdraveite
                            imam edna alfa 146 boxer 1.6 i nai golemia mi problem biaxa tsista4kite.problema e na ramenete.kupix remene ot fiat bravo
                            i 3a 30 leva i sega mie kef kato vali
                            i za tova tse pisa malko strano e 4e ne sam bulgarin

Здравей колега! Честит първи пост във форума!
                            Откъде си? Попълни в профила. И моля, ако можеш опитай се да пишеш на кирилица, дори и да е трудно.
                            Last edited by tonov; d.m.y г., 11:35.
                            hellooooooooooooooooooo

Comment

Колеги и аз на скоро ги смених предните и наистина са различни.Лявата е 51, а дясната 47.Взех ги компкект от Александър ауто за 24 лв.незнам кава марка са щот не пише на тях ама се оказваха големи ментета.Така че по-добре взимаите бош те май са ни оригинални за наште красавици. И те се продават комплект една голяма и една по-малка.
                              sigpicAlfa Romeo 145 Junior 1.4 TS 103hp

Comment

Working...
                              X